Har du ett stort modeintresse och en god känsla för service? Nu söker vi dig som vill vara med och arbeta med den fortsatte utvecklingen av VERO MODA & VILA på Bergvik Köpcenter i Karlstad.

I rollen som säljare har du en nyckelposition för att säkerställa våra kunders upplevelse av VERO MODA & VILA samt driva resultat och en positiv utveckling av butiken.

Vem är du ?
En positiv person med god känsla för service mode och försäljning. Du drivs av att utvecklas och vill ständigt uppnå bättre resultat.
Du är en entusiastisk kollega som hjälper oss att uppnå vår mission- att vara ett självklart val när man ska handla mode.
I rollen som säljare :
Din primära uppgift är att ge våra kunder en förstklassig upplevelse i form av service och butiksupplevelse. Du kommer arbeta med följande i butiken :

  • Försäljning, kundupplevelse och kundservice
  • Uppackning av varor och påfyllning av varor i butik
  • Hantera administrativa rutiner vid öppning och stängning av butiken.
På VERO MODA & VILA så arbetar vi även med försäljning via webbshop så har du ett intresse eller om du kanske till och med arbetat med försäljning via webbshop tidigare ser vi det som meriterande.
Du kommer passa hos oss om du :
  • Fokuserar på försäljning och skapar en fantastisk kundupplevelse.
  • Är serviceinriktad och vet hur man skapar en fantastisk butik .
  • Har några års erfarenhet från detaljhandeln och ett stort modeintresse.
Anställningsform:
Tjänsten har en fast tjänst på ca 19 timmar i veckan med sedvanlig provanställning på 6 månader. Företaget har kollektivavtal med handels.

Ansökan:
Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan via mail till viswe21215@bestseller.com vi vill gärna ha ditt cv och personligt brev bifogat.
Vi kommer att börja med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt men senast 2021-09-30 vi tar ej emot ansökningar via post eller telefon.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Följ oss på Instagram