om oss

VERO MODA & VILA på Bergvik Köpcenter har funnits sedan 2009, då vi öppnade dörrarna till vår butik på Bergvik Köpcenter i Karlstad. Vi är en del av VERO MODA & VILA-kedjan inom Bestsellerkoncernen, och har främst  VERO MODA & VILA-styles, men också produkter från OBJECT och PIECES.

Butiken drivs dagligen av butikschef Pia och ett dedikerat butiks-team. Vi gör vårt bästa varje dag för att ge våra kunder en bra och personlig service.

Varje dag från 10,00 vill vi välkomna dig till vår fysiska butik, men dygnet runt kan du nu handla alla våra artiklar här på vår webbshop. Vi hoppas och tror att du kommer att vilja stödja din lokala butik nu när vilever under en speciell tid –Från och med nu kandu till och med göra det hemifrån soffan.

Om du har frågor om varorna eller din beställning är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon, e-post eller via vår instagramprofil @veromoda_vilabergvik, svarstiden beror på hur upptagna vi är i butiken, men vi svarar så snabbt som möjligt och alltid inom 24 timmar.

Vi som Jobbar i butiken

Lär känna vår härliga personal som hjälper dig med dina kläder från VERO MODA & VILA på Bergvik, både i butik och online.

Butikschef / inköpare

Pia

Pia är ansvarig för vår personal och är även vår inköpare. Hon är vår mest erfarna och har varit i branschen i över 30 år.

Hennes höga skratt är hennes signatur och något alla våra kunder får ta del av.

Längd – 160 cm och hon har storlek XS/S

Butik

Johanna

Johanna är vår glädjespridare & kommer alltid till jobbet med en härlig attityd.

Hon har alltid en positiv inställning och älskar service. Hon hjälper dig mer än gärna med allt från kläder till accessoarer.

Längd - 172 cm och hon har storlek S

Butik

Wilma

Wilma är vår energiknippe. Hon älskar service & personlig försäljning.

Hennes härliga energi och motivation smittar verkligen av sig till både oss i personalen men självklart också till våra kära kunder.


Längd - 173 cm & hon har storlek S/M

Extra

Karin

Karin är vår hjälte som hjälper till när behovet behövs och som även finns på plats varannan helg för att hjälpa våra kära kunder.

Alltid mycket energi och ett leende på läpparna som förmedlas vidare både till personal & kunder.

Längd - 170 cm och hon har storlek S

Extra

Elvira

Elvira är vår yngsta medarbetare som utstrålar värme & glädje.

Hon ser till att alla våra kunder kommer ut från butiken med fina produkter & ett glatt leende.

Längd - 166 cm & hon har storlek S

Butik

VILDA

Vilda är en levnadsglad tjej som man kan lita på. Hon hjälper dig mer än gärna och kommer alltid vara närvarande både i proven & butiken.

Längd - 172 cm lång & hon har storlek S/M

Butik

Mathilda

Mathilda är vår nya medarbetare som är väldigt framåt och härlig. När hon finns på plats i butiken kommer hon gärna till er kunder och hjälper till med allt ni behöver.

När ni ser Mathilda nästa gång i butiken, hälsa henne hjärtligt välkommen vetja!

Längd - 167 cm & hon har storlek S/M